Захист кваліфікаційних робіт

Грудень 2020 року визначний для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 184 Гірництво ОПП Збагачення корисних копалин гр. ЗЗКК-19 м та гр. ЗКК-19 м - це захист кваліфікаційних робіт. Уже вкотре роботи перед захистом направляються на перевірку задля виявлення в них порушень академічної доброчесності і усі вони відповідають встановленим критеріям.

Цього року Головою комісії була головний збагачувач ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Гуренко Оксана Миколаївна, яка відмітила високий рівень підготовки кваліфікаційних робіт та здобувачів у цілому.

Враховуючи особливості роботи комісії, а саме виконання карантинних умов з не перевищення кількості присутніх в аудиторії, на захисті бік роботодавців був представлений одним представником, а саме Заступником начальника збагачувальної фабрики з технології та якості ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Клімовичем Олегом Миколайовичем. Він зауважив, що кожна з представлених до захисту робіт є унікальною з розкритими актуальними питання, що відповідають сьогоденню гірничопереробної промисловості.

Науково-педагогічний колектив кафедри «Збагачення корисних копалин і хімії» ВІТАЄ, уже колег, з успішним захистом кваліфікаційних робіт та присвоєння кваліфікації магістр з гірництва. Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, ставити цілі та рухатись до них.